Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (2024)

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (1)

Boek nu jouw tafel

Glimlachgarantie
bij restaurant Q

Een avond genieten bij Restaurant Q is een feestje. Alles draait om heerlijke smaken, perfecte bereidingen en natuurlijk een ongedwongen topservice met een grote glimlach. Voor ons is dit dé formule voor de ultieme restaurantbeleving, zonder enige vorm van stijfheid. Je hebt alle vrijheid: kies van onze gevarieerde menukaart of laat je compleet verrassen door de chefkok, met oog voor gerechten die passen bij het seizoen.

Bekijk ons menu Reserveer nu

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (2)
Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (3)

Kom lekker lunchen

Dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Geniet van onze voordelige selfservice lunch, waar je kunt kiezen waar je zin in hebt. Slechts € 11,50* per persoon, beschikbaar van 12.00 tot 14.00 uur (*drankjes apart af te rekenen).We verwelkomen je van 11.00 tot 15.00 uur voor koffie, thee of frisdrank. Perfect voor een zakelijke, ontspannen of snelle lunch in de gezellige sfeer van restaurant Q.

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (4)

Private dining ruimte

Op aanvraag en bij beschikbaarheid

Ben je op zoek naar dé ideale plek om jouw privé diner te organiseren? Restaurant Q heeft een gezellige Private Dining ruimte, waar je samen
met jouw gezelschap tot 20 personen kan genieten van een intiem diner. Organiseer je liever een Private Dining ervaring bij jou thuis? Dat kan natuurlijk ook, onze chef kookt graag op jouw locatie.

DiWoDo DealCateringVoorjaarskaart

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (5)

Super compleet
Sharingplateau

Kom genieten van deze voordelige en super complete deal. Chefs sharingplateau met 5 verrassingsgerechtjes van de chef. Met daarnaast een knisperend brood met Smaqsaus, frietjes en een petit salade.
Exclusief op dinsdag, woensdag en donderdag (geldig t/m maart 2024)

Voor maar € 29,95 per persoon.

Meer informatie

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (6)

Q-Catering

Goed eten en drinken is bepalend voor een geslaagd feest. Q catering bereidt de heerlijkste gerechten voor jou en je gezelschap. Of je nu een kleinschalig diner organiseert of een groot feest voor het hele bedrijf, wij zorgen dat alles geregeld is. We kunnen je zelfs volledig ontzorgen door je feest of event ‘van a tot z’ te organiseren, op jouw eigen gekozen locatie.

Meer informatie

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (7)

Voorjaarskaart

We beginnen het jaar, net als de meesten van jullie, met goede voornemens. En daarom hebben de wat ‘zwaardere’ wildgerechten van onze menukaart plaatsgemaakt voor verrassende lichte gerechten. Check hier direct onze actuele menukaart. En reserveer gelijk je tafeltje.

Menukaart

Proef de sfeer

Warme aanbevelingen van onze gasten

Aangenaam verrast!

We waren aangenaam verrast! Wat een prachtige gerechten, met veel zorg gemaakt (open keuken: het was mogelijk om veel te zien en daardoor ook heel duidelijk dat er veel verse producten gebruikt worden). Personeel bijzonder vriendelijk, erg bijzondere ambiance. We komen zeker terug!

Rian

Een top avond!

Ga je naar Restaurant Q, dan weet je sowieso zeker dat het een heerlijke avond gaat worden. Ik kom graag terug en laat mij graag verrassen door de heerlijke gerechten van jullie kaart.

Chris

Heerlijk!

Absoluut een culinaire parel! Het restaurant verraste ons met een uitstekende service en een menu vol smaakvolle gerechten. De sfeervolle ambiance maakte ons diner extra speciaal. Een must-visit voor fijnproevers!

Jan

Onvergetelijke avond

Wat een geweldige ervaring! De chef-kok weet echt hoe hij de smaakpapillen moet verwennen met zijn creatieve en heerlijke gerechten. De vriendelijke bediening en het prachtige decor maakten ons avondje uit compleet. We komen zeker terug!

Sarah en James

Super!

Dit restaurant heeft onze verwachtingen overtroffen. Elk gerecht was een kunstwerk op zich en de smaken waren voortreffelijk. De attente en deskundige bediening maakte de avond nog specialer. Een onvergetelijke culinaire reis!

Benjamin

FAQ

Wanneer zijn jullie geopend?

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag voor de lunch van 11.00 – 15.00 (lunchbuffet van 12.00-14.00) en van dinsdag t/m zaterdag voor het diner vanaf 17.30.

Aangepaste openingstijden communiceren we op onze website onder het kopje actueel, via google business en op onze socials.

Kan ik ook voor de lunch reserveren?

Onze budgetvriendelijk lunch is op basis van selfservice en vrije inloop. Wil je toch graag weten of er plek is dan is een belletje vaak genoeg om dat te komen te weten. Indien je met een grote groep wilt komen, laat dat dan even weten. Dan houden we een tafeltje voor je vast.

Hebben jullie ook vegan en glutenvrije gerechten?

Tijdens onze budgetvriendelijke lunch hebben we geen standaard vegan of glutenvrije gerechten. Vanzelfsprekend staan er op onze afwisselende verrassingslunch ook gerechten op die glutenvrij of soms zelfs vegan zijn. Vraag hiernaar bij onze medewerkers

Tijdens het diner zijn er voldoen vegetarische gerechten en doorgaans ook veel vegan alternatieven te bedenken. Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers. Note: Als er op verzoek volledig aparte gerechten buiten onze kaart bereid moeten worden dan zal er vanzelfsprekend een maatwerk toeslag gerekend moeten worden. Dit wordt overigens altijd voordien overlegd met onze gasten.

Waar kan ik parkeren?

Voor ons restaurant op het Geldermanterrein zijn er meer dan voldoende parkeerplekken.

Is jullie restaurant rolstoelvriendelijk?

Jazeker op het ‘podium’ is het restaurant en zijn de toiletten drempelvrij.

Mag ik mijn hond meenemen in het restaurant?

We houden van honden. En een rustig hond is derhalve doorgaans geen probleem. Geef dit voordien wel even aan bij je reservering zodat we kunnen kijken of hiervoor ook een geschikte tafel beschikbaar is. Note: Mochten andere gasten overigens klagen of last /allergie hebben van de hond. Dan zullen we je vriendelijk moeten verzoeken alsnog het restaurant te verlaten of de hond weg te brengen.

Ik heb iets speciaals te vieren tijdens mijn restaurantbezoek kunnen jullie de tafel ook extra feestelijk aankleden of iets feestelijks toevoegen?

Zeker kan dat! Als er iets te vieren valt maken we er altijd een extra feestje van met een ballon en versieringen.

Ik heb een vraag over allergenen aan wie kan ik deze stellen?

Aan al onze medewerkers.

Ik wil graag een Cadeaubon kopen waar bestel ik deze?

Dat kan via de webshop, telefonisch of gewoon doorbinnen te wandelen tijdens onze openingstijden.

Verzorgen jullie ook kookworkshops en Catering

Vanaf November ’22 geen standaard workshop meer, maar catering verzorgen we zeker. Check hiervoor Q-Catering op deze site voor meer informatie. Bellen of mailen kan ook altijd.

Wat kost de lunch?

Onze budgetvriendelijke lunch kost maar 11,50. De drankjes worden apart afgerekend.

Hebben jullie ronde tafels?

We hebben 1 ronde tafel voor wat grotere groepen (6-10) Mocht je deze graag willen reserveren neem dan even contact op of deze ook beschikbaar is. Alleen bij bevestiging van beschikbaarheid kunnen we deze toezeggen.

Serveren jullie ook een kindermenu?

Wij maken het graag ieder naar de zin. Dus al je met kinderen naar het restaurant komt dan zullen we veelal een aanpassing voor hen serveren. Hiervoor hebben we geen standaarden omdat dit niet veelvuldig voorkomt. Verder zijn we in het bezit van een kinderstoeltje. Kom je met kinderen dan ben je van harte welkom. Het is dan altijd even handig dat we voordien worden geïnformeerd zodat we mogelijk wat voorbereidingen kunnen treffen.

Heerlijk lunchen of dineren - Restaurant Q (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6391

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.